feyzahmet Oğlum 14 aylık anne sütümüz bayağı az ama memeye düşkün ben de az ya da çok emzirmeye çalışıyorum. Ama mamayı bıraktı, ben de günde 2 kez pınarın devam sütünü veriyorum. Onun tadını sevdi. Pınar devam sütü İçireniniz var mı?
suheyla92 feyzahmet benm oglum 15 aylik sutum kesileli cok oldu ben hala geceleri bebelac gold veriyorum 2 kez icer yatar gunduz vermiyorum. Inek sütünün özellikle gece yatmadan once verildiğinde geniz akintisini ve eger cocugun yatkinligi varsa alerjiyi tetikledigini soyluyor doktorumuz. Ayrica pinar devam sutu dediginiz sey normal sutun yapay olarak tatlandirilmis sekli yani aslinda saglikli bisey bile degil. Gündüz belki ama ben olsam gece vermezdim en azindan 18 aya kadar formul sute devam
cokbilmismom feyzahmet süt yararlı bir şey değil ya vermenize gerek yok ki onun yerine yoğurt kefir falan verin kemik gelişimi için daha iyi
babymamma feyzahmet süt sandığımız kadar masum değil maalesef özellikle devam sütü dediğiniz kategori tam bir para tuzağı ve yapay tatlandırıcılardan ibaret illa süt vericem diyorsanız normal laktozsuz sütlerden verebilirsiniz ama yatmadan önce içilen süt geniz akıntısını ve alerjiyi reflüyü tetikliyor yatarken çorba yapın içirin mamayı bırakabilirsiniz içmiyorsa normal yemek yedirip yatırın ayı mama içmesini gerektirecek kadar küçük değil
feyzahmet suheyla92 malesef 2 kez 750 TL’ye aldım bi hipp biri de sma ikisi de çöp oldu uykusunda bile içmiyor. 1 yaşından beri evde meyveli yoğurt hazırlıyorum biraz da bal ekliyordum, sanırım tatlının tadını alınca mamayı beğenmez oldu
feyzahmet suheyla92 malesef 2 kez 750 TL’ye aldım bi hipp biri de sma ikisi de çöp oldu uykusunda bile içmiyor. 1 yaşından beri evde meyveli yoğurt hazırlıyorum biraz da bal ekliyordum, sanırım tatlının tadını alınca mamayı beğenmez oldu
feyzahmet cokbilmismom her gün 2 kaseye yakın yoğurt yediriyorum ama anne sütü ya da formül süt almıyor diye bu sütü vermeyi düşündüm
denizalismom feyzahmet 16 aylık olacak hala vermedim. Gaz dan korkuyorum. 2 yaşından önce vermeyi düşünmüyorum