zenginoldum Ilkogretim matematik ogretmenligi mi yoksa ingilizce ögretmenliginj mi ? Hangisini tercih etmeli
ShutUp zenginoldum kesinlikle ingilizce günümüz açısından özellikle öğretmenlik haricinde de her türlü iş imkanı bulunabilir diye düşünüyorum
kivircikannesi zenginoldum İlköğretim matematik ataması o kadar sıkıntılı ki. Geçen yıl 250. Sırada olan arkadaşım atanamadı. Kesinlikle İngilizce. Biz kardeşim için de İngilizce düşünüyoruz
zeydinannesiyim zenginoldum ben de eğitimciyim. Ve bence de İngilizce. Siz kendiniz mi tercih edeceksiniz?
zenginoldum zeydinannesiyim hayir yegenim icin :) kararsizim diye mesaj atmis bana. Bende burada anket tadinda sormak istedim
2124 zenginoldum Çecremde arkdşlarım da dahil ingilizce öğretmenı olanlar hemen atandı her yıl ataması cok hiç düşünmeden ingilizce secın eşimde ingilizce öğretmeni
zenginoldum Kitsu yegenim kararsiz kaldi. Hangiis icjn hedef belirleyecegine. Ikisini de cok istiyor fakat birinde karar kılmalı.
Kitsu zenginoldum henüz sınava hazırlanıyorsa hedefi alabileceği maksimum puan en yüksek net olsun. Puanını sıralamasını alsın ondan sonra karar versin. İkiside değerli ama farklı alanlar
canmanayvesuyu zenginoldum çok bilgim olmamakla beraber matematikte özel ders falan sanki imkanlar daha iyi değil mi?
canmanayvesuyu zenginoldum matematik kadar değildir bence 😀 mat özel ders saati kim bilir kaç para olmuştur şu an ama dediğim gibi çok bilgim yok benim görüşüm sadece
Kuzucukumsu zenginoldum ilk matçiyım 13-14 yıl oldu atanalı seçmeli dersler elimizden alınınca çoğumuz norm fazlası olduk yerimizden kıpırdayamıyoruz bile aman uzak dursun tercih eden kişi ilk mat zor toparlanır