adenalya Kızlar 10 aylık bebeğim var. Ankara’da neler yapabilirim? Biraz sosyal olmak istiyorum bebeğimle. Yeni taşındım sayılır hiç arkadaşım yok. Etkinlikler, oyun grupları, spor bebekli neler var bilgisi olan yazabilir mi 🥲
elifozkan adenalya benim de bebeğim 10 aylık bu soruyu ben de cok merak ediyorum ankaradayım tanısalım bulusalım istersen kızzzz😂
meleklerinannecigi adenalya 4 yaş ve 7 aylık çocuklarım var bende bekleyeyim şurada son 3 ayımız kaldı ankarada peki gezilecek yer önerisi yapar mısınız
piril000 adenalya çankaya’da ikamet ediyorsanız belediyenin oyun grubu var 0-3 yaş için adı minik adımlar bebek kütüphanesi
adenalya bebemiz Yaa öyle değilde ben süreklilik olsun isterim. Mesela bebekli spor etkinlikleri veya bir başka etkinlik türleri ay bilmiyorum kızımla sosyalleşmek istiyorum 🥹🙏🏻
adenalya piril000 komik atarepla meleklerinannecigi elifozkan Kızlar biz keçiörendeyiz. 🥹 Gezilecek yerler hep aynı. Çok sıkıcı bir şehir yaaa. Göletlerden vallahi bıktım. Kızımla biraz sosyalleşmek istiyorum. Ebeveynli Oyun gruplarına bende bakayım 🫠
atarepla Bebeğim 10 aylık ben ebeveynli etkinlik gruplarına katılıyorum. Oturduğun yere yakın olanlara bir bakabilirsin. Bağlıcada beggybaby’ye gidiyoruz biz.
meleklerinannecigi adenalya ay evet gerçekten 3 ayda sıkıldım ve her yerde yapay gölet var one two avn var hafta sonları çocuklar için ücretsiz etkinlik yapıyor birdealtın köy tavsiye ederim at binme vs var
meleklerinannecigi adenalya insragramda ara canım ikisinide altınköy çok büyük bir yer instagramdan incele one two avm var birde avm insanı hiç değilimdir ama ücretsiz etkinlik için kızım dans etti vs mamak a çok uzak bir daha eşimi ikna eder miyim bilmiyorum