ezgi__ Demir ilacının üzerinde 4-14 yaşmarası kullanılır yazıyor bebeğim 4 aylık ama bunu verdiler kullanmalı mıyım
yaren1106 ezgi__ çoğu ilaçlar ve takviyeler de öyle yazar ama ona aldanmayın bizde 4 aydan beri ocean microfer kullanıyoruz
Pamukhanim_ ezgi__ evet çoğu verdikleri ilaçlarda öyle yazıyor bizim kullandığımız bütün takviyeler de öyle yazıyor sıkıntı olsa vermezlerdi
benikicocukluanne ezgi__ nerden verdiler ? Banada eczanedki tanıdık kızlar tavsiye etti.Sağlıkocağından verilen çok etkili değil dediler ama üzerinde 4 yaş yazıyor tedirgin oldum kullanmasam mı diye.
ShutUp benikicocukluanne bu demir ilacı ve kullanılması şart bebeğinizin sizden aldığı demir bu süreçten sonra yeterli olmuyor o yüzden kullanın mutlaka. Ocean markada iyidir bu arada bende onu kullanıyorum şu an. Dozuda kilo başına göre vereceksiniz ben 6 damla olarak veriyorum. Ve sağlık ocağının verdiği hiçbir ilacı kesinlikle kullanmayın içerikleri hiç masum değil çünkü.
ozdenizzz ShutUp evet özellikle d vitamini böbrekleri zorluyormuş bebek ve çocuklar da ben d vitaminini de ocean kullanıyorum.
ozdenizzz ezgi__ üstünde fil resmi var değil mi bende 71 günlük bebeklerime veriyorum çok da memnunum asla kabız yapmadı onları rahatsız etmedi.
bozkus1803 4 aylık bebeğim bende yeni aldım kaç damla verilmesi gerekiyor ve d3ü 600ıu eczane sorun olmaz demiş ama internette 1 yaş altı 400lük kullanılmasını öneriyor bu konuda bi bilginiz var mı sıkıntı olur mu
yaren1106 anneyimmmben ben ocean microfer kullanıyorum doktorumuz 0.5 ml verdirdi bize damla olarak değil de