Gzdzeynep sheesyelllow biz rapor ücreti yatırmadık 2025 de mi geldi bu. Ben aralık 2024 te almıştım sağlık raporunu. Haziranda yeniledik ehliyetleri.
Noname21 Sağlık raporu zaten aile hekimlerinden alınır vermeyenler hangi sebep gösterilip verilmiyor işe başlamak için kurlar için ehliyet için işleri bu
Boncuk-anne Noname21 B de sıkıntı yapmıyo çoğu aynı doktordan ben b sınıfı olarak yeniledim eşimin E sınıfı ona vermemişti otobüs kullanırsan detaylı muayene ol kimsenim günahına girmem demişti.
bittercikolata__ FtsCvlk kaç senesinden öncesi olunca yenileniyor canım ? Benimki 2019 yenilemem gerek mi
FtsCvlk bittercikolata__ yani benim de 2015den. Hiç değiştirmediysen eskidir diye tahmin ediyorum. Yeni ehliyetlerin görsellerine bak internetten. Anlarsın zaten o zaman
Ballikizim99 Bende yeniliyorum dün sağlık raporumu aldım ücretleri vs ödedim bugün başvurucam bakalım
bittercikolata__ FtsCvlk o zaman benimki yeni ehliyet canım teşekkür ederim 💜 su yeni kimlik gibi olan tarzda benimki
Denizpasam Demetbulut aile hekimi raporu verdi bize, 250 tl ödeme yaptık internet üzerinden sağlık bakanlığına. Randevu aldık bir tek gitmesi kaldı. Biyometrik fotoğraf ile.
Demetbulut Denizpasam yarın memlekete gideceğiz .. salı donucez nasipse dönünce baiicam artık teşekkürler bilgi için