cLearQueen benanas kaynanadan, babamdan, anamdan toplam 3 ajda. Cocuk icin babamdan altin kolye ucu kv kp cumhuriyet altını. Arkadaslarımdan bebege altın küpe. Teyzelerimden dayimdan kuzenimden gram altin ananemden bana altin künye. Altin takan arkadaslar da vardi 4 tane falan.. kiyafet falan hic saymiyorum.
acimavi benanas bana hediye olarak eşim robot süpürge aldı, kızım 8 aylık falandı, doğum hediyesi olarak geçer mi bilmiyorum😅 diğer aile üyeleri (ablam, kayınvalidem, kaynım vs) kızıma altın, küpe gibi hediyeler aldılar😇
maygirl benanas Annem kızıma küpe ve isimli bilekliğini yaptırmıştı.Babam kızımın ismi yazılı olan kolye yaptirdı bana.Kayinvalidem bana künye aldı.1 gorumcem var oda çeyrek taktı kızıma.Arkadaşlarımız benm halam amcalar eşimin amca hala teyzeleri gram ve ceyrek taktılar hep.Eşimde isteiðgim bi künye vardı onu aldı arabamı değiştirdi.Anne hala vs gbi ismlerden gelen kıyafet çiçek böcek vs hesaba katmıyorum.
busealmilanil benanas annem robot süpürge aldı ben de kendime neoflam tencere set aldım 😂 dayımlar teyzeler hepsi altin taktı birkaç parça da kıyafet işte. Kocam bir çiçek bile almadı ama doğum parasını ödediği için onu affettim 😂 annesi babası kardeşleri falan da birkaç parça kıyafet almışlar
benanas maygirl masallahh bunlar sadece dogum hediyesi mi 🙈 bize de altın cok geldi ama ben doğumdan sonra oldu diye hiç saylamamıştım😂
maygirl benanas evet doğumla birlikte ilk 40 günde olan şeyler gormeye geldikce geldi hepsi.Doğumda annem babam eşim kayınvalide gorumce yanımda yakınimda ididler haliyle onlar aynı güm taktılar.Araba mevzusunu eşim doğumdan 1gün once halletmisti.künye çiçek boceği doğum yaptığım gün olan seylerdi işte..Arkadslarimizn heosine bzde ayni seyleri yapmıştk haliyle hepside bu şekilde geldiler görmeye gelirken.e aize dogumdan sonra derken bebek icn getrmdilermi zaten altın vs zaten doğum için oluo işte bebeğe geliyor hepsi😊
benanas busealmilanil ohhh 😂 kayınbabam da bana sordu altın mı dogum ücreti mi diye bende dogum ücreti tabiki dedim kızıma da künye almıstı😂
uykusuzanne__ benanas İlk doğum hediyem bulaşık makinesiydi ikinci doğum hediyem bir markanın çantasını çok istemiştim onu almıştı
busealmilanil benanas harika 🫢🫢 kayinpederim dolandirilip kocamdan da para istemişti doğum öncesinde hatta dogum ucretinden fazlasini yani 😂😂😂 künyeyi sağ olsun arkadaşlarımız yaptırdı bizim 🩷 kp bijuteriden bileklik getirip bilezik işte bu da demişti 😂😂😂😂😂 Kıymetini bilin ben de öyle yapıyorum 😂
rmysa09 benanas evi yenilettim ilk hamileliğimde🤣🤣🤣yani eşyaları bundada kendim istemeyecem bakalım ne gelirse 🤣🤣(ara ara altın videosu falan atıyorum)
balmilaveannesi Kayinbabam dogum paramı ödedi özel.hastanede yaptım bir de bebek odası yaptı mobilyacı bebek arabası aldılar bebeğime isimli künye bana da gram altın taktılar daha ne yapsınlar 😀annemde beşik aldi bebeğime çeyrek altın taktı ıvır zıvır aldi bana özel olarak.hediye alınmadı kocamdan da hediye olarak kolye istedim borç olduğu için alamadı ama alacak sözü var
leylam33 Ben özel hastanede özel odada doğum ıstemıstım hedıye olarak tamam demıstı orda doğum yaptırdı kendı gırdı amalıyatıma dıkısımı kendısı attı çünkü 2 kardesımın doğumuna da o gırmıstı dıkıslerı çok hoşuma gıdıyordu benımde suan bıle dıkıslerım çok güzel hedıuen o olsun demıstım sende panıklerım demıstı ama panıklemeden yapmış tamam bukadar hedıye yeter sana demıstı ama doğumdan çıkıp kendıme geldıgımde çok güzel bır de tektaş almış ama hepsını gectım 21 gündür bana bebek gıbı bakıyor o hepsıne değer 🥰