ipek332 Arkadaşlar bende polikistik över rahatsızlığı var doğumdan sonra 6.ayımda kendiliğimden regl oldum bir kaç ay ve düzensiz olmaya başladım tekrar 2aydır olmuyorum ne yapcam bu düzensiz âdetle polikistik overle sizin aranız nasıl ne yapmam lazım düzene binmesi için
TwinsAndBeren ipek332 diyetisyene gidip polikistik over özel diyet listesi hazırlamasını isteyebilirsiniz gluten ve şekeri tamamen kesmeniz lazım bu şekilde varsa kilonuz, kilo da veriyorsunuz ve etkileri azalıyor ben bu şekilde hamile kaldım 2,5 yıl üstüne
suheyla92 ipek332 inositol kullanin cok etkili kapsul formumu tavsiye ederim ismi inostrol trendyolda var 60li alin sabah aksam birer tane uc ay araliksiz kullanin. ben ilacsiz adet olamiyordum dolayisiyla 3 sene hamile kalamadım onun sayesinde 3 ay duzenli adet olup 4.ay hamile kaldim.
motherays sngkrt bende ilaç kullanmadn olmuyorum duphaston kullandm 5 ay düzenli oldum ardindan gebelik oluştu 5 ay oldu doğum yapalı emzirme yok henüz adet olmadm
suheyla92 alinmom yalan ben 50 kiloyken de vardi 70 kiloyken de. Etkisi biraz azaliyor zayifken evet ama gecme gibi bir durum soz konusu degil malesef zaten bu birlikte yaşanılan bir durum
alinmom suheyla92 siz yinede egzersizi hayatınızdan çıkarmayın bir fayda sağlar stres, devamlı kullanılan ilaçlar da bunu tetikler.
feyzaharunhazel Bnde kilo verip düzene sokanlardanım regl dönemim düzensizdi dört beş ayda bir oldugumu biliyorum regl olamadıkça kilo aldıgım kilo aldıkça regl dönemimin git gite uzadıgına bizzat şahit oldum kilo verdim ve çok rahatladım pcos varsa eğer kilo vücudunun dün dengesini bozuyo aşırı bi kilodan bahsetmiyorum aşırıysa kilonuz çok çok çok daha etkiliyo malesef ki