busraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kızlarrr meme ucu yaram geçmiyor bazı zamanlarda emzirmek dahi istemiyorum ne yaptıysam ne kullandıysam çözüm olmadı oğlum daha 17 günlük sizin bi öneriniz var mı acilindennnn
Esmabetul busraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tahinin üstüne çıkan kendi yağını sürün meme ucunu strecle veya poşetle kapatın öyle dursun yumasak pamuk gibi yapıyor birde lansinoh göğüs ucu kremi kullandım ben
ariadne busraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum her emzirmeden ve sagimdan sonra kendi sutumden suruyorum gogus pedi kullaniyorum cunku yara gibi olunca camasira yapisiyor
aybeny busraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anne sütünü sürüp biraz öyle açık halde bekletiyorum ben iyi geliyor, koca bir yarıl var sol mememde kanlı manlı içiyor çocuğum mecbur 😂 ha bir de lansinoh krem kullanıyorum
kucukmeleklerce Göğsünüzü emzirmeden önce nemletin tükürüğünüzden azıcık sürün öyle emzirin her zaman öyle iyileşir ben öyle iyileştim kremler işe yaramıyor göğüs kuru oluyo bebek emiyo o zaman çatlıyo nemli olunca çatlamıyo deneyin bence ben öyle çözüm buldum
Nazife12 Bende burda bekliyeyim benim de aynı 21 günlük benimde yaralar ilk günkü gibi olmasa da ilk tutarken memeyi bı yanma acıma oluyor daha sonra geçiyor böyle kalır mı acaba geçer mi