hunilikurbik Kızlar akşama eşimin halasıgil gelecekler ne pişirsem aklıma bişey gelmiyor, yayla çorbası yaptım gerisi aklıma gelmiyor bir yazıverin. Tatlı olarak sütlaç var aklımda ama çok mu kolaya kaçmış gibi olur bilemedim
Ogulluana hunilikurbik fırında sebzeli tavuk, İzmir köfte, et sote olabilir bir de pilav ve salata yeter bence. Sütlaç iyi fikir bence hava sıcak zaten sütlü tatlı iyi gider
UykuPerisi_ hunilikurbik karnıyarık olabilir, kuru fasulye olabilir, pilav salata, börek varsa ortaya o olur.
maviev35 hunilikurbik pirinç pilavı yaparsanız sütlaç yapmayın çünkü yayla pilav ve sütlaç pirinç olcağı için saçma olur
hunilikurbik Ogulluana pilavda hemfikiriz o zaten demirbaş olacak da yanına et sote yeter herhalde ya 🤣
acemi_mom1 Ogulluana Hem yayla çorbası hem pilav ve üzerine sütlaç 🫣 Ben yazarken bile pilavdan baydım 🙂↔️
hunilikurbik alinmom sulu köfteyi yapmayı düşündüm ama çocukları var yerler mi yemezler mi bilemedim, benim oğlan da sevmiyor pek riske atmak istemedim açıkcası yine de teşekkür ederim💗
Mariposa hunilikurbik hünkar beğendi olabilir. Tepsi kebabı olabilir (en kolayı) yanına pilav yaparsın Antep tava olabilir. (Bu da kolay bütün malzemeleri tepsiye koy fırına ver)
hunilikurbik Mariposa ay çok yaşayın onlar pişerken bende temizliğime vakit ayırırım teşekkür ederim💗
uykusuzanne__ hunilikurbik fırında tavuk patates pilav çorba yapmışsınız zaten birde hazır yufkadan börek
hunilikurbik Niyesordunbucevabi aynennn bir değişiklik olsun hep tavuk yapıyodum, farklılık iyidir 🤣 teşekkür ederim
hunilikurbik acemi_mom1 yok kız vazgeçtim yayla çorbası yapmıştım zaten tatlı olarak borcam pastası yaptım (üşengeçliğim bi an gidiverdi) bulgur pilavı yapmıştım 🤣🤣🤣