Mothertwins Glifor kullanmaya 2 hafta önce başladım sizde etkileri nelerdi işe yaradımı kullananlar paylaşabilir mi 🙂
ElifDeniz21 Mothertwins Yan etkilerini yaşadım ishal ve karın ağrısı yaptı sabahları kullanırken ama ben genelde akşamları kullanırdım yan etkisini hissetmezdim
tazeanne98 Mothertwins karın ağrısı başta tuvalete çıkamadım sonrasında ishale döndü mide bulantısı vardı iştahsızlık ama bi süre sonra alıştım. Pcos tedavimde kullanmıştım lisedeyken
Mothertwins Burakgul1 Evet ilk gün çok fazla oldu sonra normale döndü tabi ara ara yine oluyor rahatsız etmiyor. Mide bulantısı yapıyo bi de iştahımı kesti ama böyle sanki elim ayağım tutmuyor halsizlik var
Mothertwins senmsii Zayıflama olarak pek etki göremedim iştah falan kesilmedi doktor kesin zayıflarsın demişti ama irade gerekli sanırım sadece adetleri düzene soktu
senmsii Mothertwins İştah kapatmaması ilginç gerçekten bende bugün kullanmaya başlayacağım teşekkür ediyorum dönüş için :)
bebikoluturtle Mothertwins glifor sık tuvalete çıkartır bağorsakları çalıştırdığı için kilo verdiriyo
Mothertwins senmsii Başlarda 1 hafta falan mide bulantısı ishal karın ağrısı yaptığı için yiyememiştim ama sonrasında vücut ilaca alışınca etkileri geçiyor iştah normale dönüyor