pamukoul Hanımlar iyi günler oncelıkle deneyımlı erkek annelerı sorum sizlere yada artık kım doğru Bır sekılde bılıyorsa bebegım var nasıpse 3 gün sonra 3 aylık sureklı Aglıyo sağolsun gaz kolık Bır bebek mıs .ama benım sorum ağlamasının doger sebebı de sünnnet olabılırmı çünkü normallerde bebegın pıpısı oynadıgınde gerı gider demı ben mı yanls bılıyorum Bır doktora gıttık açıl sünnnet dedı dıgerıne gıttık emfeksıyon varsa açıl sünnnet olur dedı Benı bılgılendırırmısın derı gerı gıtmıyo normal mı ılk gıttıgımız doktor çişini yapar ama en son hep Bır damla kalır ve yakar onu dedı cevab verenlere teşekkür ederım 🤚🤗
ecempeker pamukoul acık sünnet ne oluyor bilmiyorum ben 9 aylıkken yaptırdım 10 günü geçti suan iyiyiz düzeldi yani ilk zamanlar çiş yakıyor tabi
bsr426_ pamukoul biz üç dört aylıkken sünnet ettirmiştik bence çok uygun bir zaman çünkü bir süre sonra dönmeye çalışmaya başlayacaktır enfeksiyon içinde hastaneden idrar tahlili isteyebilirsiniz ya da sünnet klinikleri var oradan da yapılabiliyor diye biliyorum derisi nasıl geri gitmiyor onu anlamadim canım
nurdann1 pamukoul yani ne kadar erken yaptırırsanız sünneti o kadar iyi olur. Benim bebeğimde gazkolikti bu yüzdenn hep ertelemiştim keşke ertelemeseydim tabi orası ayrı. 14 aylıkken sünnet ettirdim yürüyordu o zamanlar sünnet olduktan yarımsaat sonra yürüdü gitti ben hatta çok yaygaracı yürümek istemeyebilir diye strese girmiştim öyle olmamıştı kolay atlamıştık. Şimdiki aklım olsa 3 -6 ay arası yaptırırdım
pamukoul bsr426_ nasıl anlatıcamı bılemedım sımdı dısardalo derıyo gerı ıttıgınızde ıcındekı çıkması gerekıyormus galıba bızımkınde çıkmıyor
kupakizi_ pamukoul ucu , sünnet derisiyle kapanmış yani doğru mu anladım? Bizimde öyleydi hatta kızardı enfeksiyon dediler ucu daraldığı için enfeksiyon olurmuş. Önce krem kullandık hemen sonra sünnet oldu. O da hemen iyileşti zaten 5,5 aylıktı
pamukoul kupakizi_ heh evet kesılcek olan deri gerı gıtmıyo aynen ıdrar tahlılı ısyedı doktor ama alamadık çocuk tan