thingma Brewer’s yeast Kullanan var mı? Sanki sütüm biraz azaldı bebeğim 4.5 aylık. Kadın doğumcum önermişti. Günde kaç almalıyım kullanan varsa yazabilir mi?
AlparslanMom61_ thingma çok güldüm 😂😂😂Lactamil diye bir toz içecek var onu bi deneyin derim ve bol bol sağım yapın ancak bu şekilde arttırabilirsiniz
gncglc thingma buna çok güldüm 😄 valla ben bestlak damla kullanıyorum ondan çok memnunum, söylediğin ürünü hiç kullanmadım.
frdvssn thingma ben yeni doğum yaptım sabah öğle akşam 2+2+2 şeklinde kullanıyorum diğer çocuğumdada böyle kullanıyordum arkadaşımın kardeşi eczacı o da sabah akşam 3+3 kullan demiş yani aynı kapıya çıkıyor
frdvssn hilalakdeniz eşime aldırdım güncel fiyatını bilmiyorum ama ben ayrıca bestlakta aldım bugün doğum yapalı bir hafta oldu artacağına inanıyorum ya inşallah yani diğer çocuğumda faydasını görmüştüm promalt içecekler var e bebekte onunda faydasını gördüm ama çok şekerli tüketemiyorum diye almadım
AlparslanMom61_ thingma tabiki de evet az gelmesi bile çok iyi sağdıkça süt kanallarını açıcaksınız ve çoğalacak az geliyor diye moralinizi bozmayın sağdıkça çoğalacak
m167 Gerçekten bu şunu anladım günde 1 2 defa dahi emme olmazsa zor artıyor emerse ve sağım çok olursa takviyelerle çoğalıyor
hilalakdeniz frdvssn evet bestlak bende kullandım.Faydası olup olmadığını anlayamadım ama sütüm 200 cc çıkıyordu.Peki o dediğiniz ürün fayda ediyor mu?Alıpta faydasını görememek korkutuyor beni de
gokcegkc Bana kadın doğum doktoru İmom latte önerdi. Günde 1 kez kullanıyorum ama çok faydası olmuyor sanki. Bazen göğüslerim bomboş oluyor. İkisini de emiyor ama doymuyor süt az olduğu için