CuteBadesMama Kayra_68_aksaray evet, konsolosluk.gov.tr’den giriş yapabilirsiniz, işlemlerinizi yürüten bir firma varsa onun web sitesi üzerinden kontrol edebilirsiniz.
mutlukoala Kayra_68_aksaray merhaba. Çalışıyor musunuz acaba? Eşiniz size sponsor olduysa hesabınızdaki parayı nasıl gösterdiniz acaba? Bilgi verebilir misiniz acaba?
Kayra_68_aksaray CuteBadesMama vize cıkti mühür için konsolosluk ta dediler 25 inde size gelir dediler ama gerçekmi diye takıp edeceğimiz yer varmı diye merak ettim
Kayra_68_aksaray mutlukoala merhaba bu işleri ben de hiç anlamıyorum eşim gidecek Almanya’ya vize bekliyoruz 1 kaç aya belli olacak
Kayra_68_aksaray mutlukoala evet yaptık 6 ay yaptık canım kusura bakma gec cevap verdim bu aralar biraz yoğunum misafirlerim vardı
mutlukoala Kayra_68_aksaray ne demek canım hayırlı olsun 6 ay mı çıktı 6 ay mı oldu başvuralı anlamadım
Kayra_68_aksaray mutlukoala başvural’ı 6 ay oldu ama Alman vizesi değil mis Almanya nin komşu ülkesi ymiş ama Almanya’da da çalışa biliyormuş sadece komşu ülkede 6 ay ikamet etmesi gerekiyormuş 2 yıllık vize alabilmesi için sonrasında Almanya’ya işci olarak gidecek