enisegcr Merhaba kızlar ankarada salgın varmış 1 yaşındaki oğlum 5 gündür ishal her yediğini kusuyor çözüm önerisi olan var mı doktorlar sadece probiyotik ve antibiyotik verdiler ama çocuk her yediğini kusuyor hiç içime sinmiyor😔
endoplazmikretikulumiste enisegcr 1 yaşa ne verirler bilmiyorum ama oğluma çinko veriyorlar 5 gün 4 yaş
mamacitaa_ enisegcr benim bebeğim de aynı durum da 1,5 yas 😢 kusmaktan mahvoldu bisey yemiyor emdigini bile kusuyor acile gittik gece serum verildi antibiyotik filan yazdı ama ise yaramaz ki çünkü onu da kusuyor mahvolduk
Hdd2_4hv enisegcr dikkat edin salgın var benim oğlum da 1 yaşında ishal kusma şikayetiyle hastanede 1 gün yattık
degersizbirhayat_1 bizdejantikizlardik ne damlaydı o söyler misiniz bebeğim 9 aylık ne kusma kesilşyor ne ishal
bizdejantikizlardik degersizbirhayat_1 İsmi Ametik ama siz doktora eczacıya sorun yine de. Benim kızım 19 aylık sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım.
Nurrr123 Ay bizde aynıyız ya çocuk mahvoldu resmen serumdan sonra düzeldi ama yine de ishal devam ediyor kusma geçti çok şükür