Bebeğim 4 ay 20 günlük. Başlarda gazlı diye iki buçuk aylık olana kadar hiç mi hiç gündüz uykusu yoktu. Gün boyu dizimde dururdu ama asla uyumazdi yoksa gün boyu huysuz ağlardı. Alerji çıkmıştı hemen hemen iki aylıkken. İki buçuk aylıkken Evolvia Rp1 mama başladık zaten sadece mama ile besleniyordu aynı gün gündüz de üç uyku yapmaya başladı az az da olsa. Gece iyi uyurdu bir iki kez mamaya kalkardı ya da ben kaldırır yedirirdim uyurdu geri uyanmazdi. İki buçuk aylıkken annemlerin yanında İstanbul’daydım bu arada orada uyumaya başladı. 3 ay 20 günlük oldu evimize döndük tekrar aynı gün uyumamaya başladı. Bu sefer gece de birkaç kez kalkmaya başladı. Birkaç gündür de yine gündüz hiç mi hiç uyumuyor gece de 10 15 dakikada bir mızmızlanıyor. Uyku nedir unuttum delireceğim artık . Bu arada buraya yazmıştım bebeğim antibiyotik kullanmaya başladı üç gün kullan dedi doktor kullandık öksürük için. Sonra alerji belirtileri tekrar başladı ve evolvia da artık iyi gelmemeye başladı 3 4 gündür Aptamil pregomin kullanıyoruz. Kafayı yiyeceğim İstanbul’da mis gibi uyuyordu gece de gündüz de buraya geldik yine bozuldu. Artık diyorum evde mi sorun var, bende mi sorun var çözemedim bu işi. Alerjiden mi uyumuyor acaba yine evolvia ile düzelmişti çünkü uykuları da