sevvallcik Kızlar oğlumun 1 yaş dogum günü için ayıcıklı konsept yapmak istiyorum acaba ne gibi şeyler alabilirim fikir verebilir misiniz nasıl bir süsleme yapabilirim
amazontuba sevvallcik kahverengi temalı tüm setleri satan yerler var . Öyle bişey alabilirsin yaş rakamı renkli balon balon şeridi iyi ki doğdun yazısı vs herşey içinde oluyo
Rabiiul sevvallcik cuma günü kızımın yaş günü çok araştırma yaptım , ayıcık istiyorsan ; ayıcklı folyo balon , krem renkli doktor balon , krom kahve normal balon krem normal balon , küçük balonlar , arkaya isimli flama 1 yaş balonu
Ymomm sevvallcik suan doğum günü hazırlığı yapıyorum bej tonlarında balon alırsanız ayıcıkla uyumla olur :)
mamylatte Balonları kahverengi krem seçebilirsiniz bir de pasta yaptıracaksanız eğer onu ayıcıklı Varsa ayıcıkları onlarda da arkaya bir yere dizersiniz Ve ayıcık şeklinde büyük balonlar var ondan alabilirsiniz
sevvallcik mamylatte evet pasta yaptırmayı düşünüyorum ama balon renklerine karar veremedim hala kıyafet renkleri falan kafam karıştı iyice
mamylatte sevvallcik kıyafer de bahçivan asklılı kahverengi pantolon ve beyaz ya da krem gömlek güzel olur bence