dilaragkcn Merhaba yarın uçağım var valizime glint koyabilir miyim acaba alırlar mı? Şu temizlik spreyi olan biliyorsunuzdur. , kabin bagajı değil bu aradaa
filtrekahvemm dilaragkcn yurt içi uçuyorsanız sıkıntı olmaz diye biliyorum kıyafetlerin arasına iyice saklayın bazıları görmemezlikten geliyor
dilaragkcn filtrekahvemm evet yurtiçi uçacağım ama az önce uçak firmayı aradım oradaki güvenliğin insiyatifine kalmış dedi çok kararsız kaldım
annemmm11111 dilaragkcn sorun değil alıyorlar uçak altına ama sadece birde yurt dışı uçuşlarında sorun çıkabilir
Esraesra08 dilaragkcn tabiki koyabilirsiniz uçağın bağajına verdiğiniz valize her şeyi koyabilirsiniz kabin bagajlarında bazı şeyler sorun oluyor sadece
annayimbenanna dilaragkcn alabilirsin. Ben hep sıvı deterjan alıyorum bebeklerim için yurtdışınaya bile godurmuşluğum var
annemmm11111 dilaragkcn ben yıllardır hep gider gelirim uçakla turşu bile getirmişligim var sadece uçak altına vermen şartıyla babam alöanyanın en problemli havaalanından gelirken bıçak setleri getirir uçak altına verir asla hiç bi problem olmaz umarım içini ferahlatmıştır
ereninannesi_ dilaragkcn bagaja alıyorlar diye biliyorum. Uçak içine bebek için süt mama alabiliyorsunuz bir şişe de şu alıyordum ben. Başka birşey sokmuyorlar. Bagaja karışmıyorlar
betulggd dilaragkcn bilet aldığınız hava yolu şirketinin görsel prosedüründe bulabilirsiniz. 100 ml’e kadar ağzı kapalı şeffaf şişelerdeki sıvıları kabin bagajına kabul eden firmalar var ama dediğim gibi hangi şirket ile uçacaksanız o şirketin kurallarını açıp okuyun.