ikibaloglanannesi birprensinannesi123300 İlk oğlum 5.ayda dönmüştü 6.ayda emekledi İkinci oğlum tam 3 aylık şu an 2 haftadır dönmeye başladı. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor.
oglusum2025 Biz bugün dönmeyw başladık 😂 6 ay 3 günlük bende endişe ediyordum ama daha geç dönenleri de duyunca gerek yok endişeye diyip kendi dönmesini bekledim. Bugün sırtüstünden yüzüstünw döndü 3 defa 👌😂
bebeklianneninblogu birprensinannesi123300 gitmediğim doktor kalmadı doktor nörolojik sıkıntısı yok kız çocukları tembel olur dedi hep. Bebeğim şu ab 1 yaşında yeni sağ sol sırt ön dönüyor her şekilde akışına bırakmıştım.
mslhfs birprensinannesi123300 4 aylıkken döndü piyanolu oyun halısı almıştım onun çok faydasını gördüm tavsiye ederim üstteki oyuncaklara uzanmak için çok hareketlendirmişti bebeğimi
mutluolcam 3 ay 21 günlük genelde yuz üstü uyar reflü yatağında. Bugün iki kere yuz üstü yatirdim sirt üstu yatarken buldum. Bugun donmeye başlamış sanırım
asilayse 3-3,5 aylıkken dönüyordu.şimdi 4 aylık. Şöyle yapacaksın diye gösteriyorum dönüyor. Kendi isteğiyle genelde yan dönüyor tam dönmüyor
roa Birdunyabircennetannesiii angok Peki oturuyor muydu bebişiniz yoksa döndükten sonra mı oturmaya başladı?
angok Tam anlamıyla 7 buçuk 8 aylıkken döndü hiç endişelenmeyin bende kafama çok takıyordum ama zamanı geldiğinde yapıyorlar
eylulbebesi_ birprensinannesi123300 4 aylıkken dönmeye başladı sonra koltuktan düştü 1 ay falan dönmedi 6 aya girdiğinde tekrar dönmeye başladı
sedatadik birprensinannesi123300 2 buçuk aylikken dönmeye başladı sindi 4aylik rahat dönüyor 2oglum 5aylikken başlamıştı kızım hızlı çıktı
sibel876_ barankus benimde bebeğim bugün 5 aylık oldu 4.5 aylıkken yatağın üstünde kendi kendine döndüğünü gördüm belli aralik günlerde sadece 2 sefer yaptı daha da yapmadi
Yaso_ birprensinannesi123300 yan dönmeleri 2 buçuk aylıkta başladı yüz üstü dönmesi 3 aylıkken ama yüz üstüne dönünce öyle kalıyor
minemomm birprensinannesi123300 4. Ayına doğru sağ tarafa dönmeye başladı bi 10 gün sonra sol tarafına da dönmeye başladı şuan 5 aylık yüz üstünden sırt üstüne dönmeye çabalamaya başladı ama her çocuk kendine hastır o nedenle biraz daha bekleyin endişe etmeyin.
Sunismyson birprensinannesi123300 Tam 2 aylıkken döndü tam tur iki türlü dönebilmeyi de 5 aylıkken yaptı
pngc birprensinannesi123300 merhaba bence çok erken daha telaş yapmayın 6 hatta 7 ayda dönen bebekler var. Benim kızım tam 4 aylık dönmeye başladı ama bence kıyas yapmayın kendinizi strese sokmayın 🩷