suleymanoglu Kızlar benim oğlum 2 buçuk yasında 30 kelimesi var ama net konuşma yok doktora götürdüm herhangi bir sorun görmedi yanlız konuşmasına yardımcı olmak adına nootropl şurup verdi bende kullanmakta biraz çekindim sizin düşünceleriniz nelerdir ?
3kedili2bebekli suleymanoglu konuşturan şurup ilk defa duydum başka doktora götürün 2.5 yaş için 30 kelime çok az
Linkocan suleymanoglu benim kızım da 2.5 yaşında konuşması yaşıtlarına göre geride. Bu dediğiniz şurubu hangi doktor verdi acaba nöroloji mi?
cevriyeee suleymanoglu şurup içeriğinde fosfodiserinmi var ? Fosfodiserin , beyninizdeki sinir hücrelerini koruyan ve birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayan yağlı bir maddedir. Odaklanması vs sağlar benzer birsey kullanmıştım tek şurupla olcak birsey değil tabi
suleymanoglu Linkocan hayır çocuk psikiyatriye götürdüm herhangi bir sorun yok dedi fakat konuşmayı desteklemek icin bu surubu kullansın dedi ben kullandırtmadım 3 yasa doğru baslarım büyük ihtimal eğer hala konuşma olmazsa
suleymanoglu karpuz_ hahaha bende ilk kez duydum ama konuşturan şurup değilmiş aslında konuşma merkezini harekete geçiriyormuş destek veriyormuş yani doktorun dediğine göre 🤭
brgl310 suleymanoglu Şurup konuşmasını ilerletmek için öyle mi? Mantıklı düşünürsek böyle bir şeyin olmadığını az çok biliriz bol bol konuşun çocuğunuzla soru sorun kitap okuyun çocuk bu şekilde konuşması ilerler herkesin çocuğunun gelişimi farklı sonuçta 💐