busratahtali 1,20 çıktı 23-24 Haziran korunmasız ilişki 26 Haziran yumurtlama tarihi 29 Haziran 2temmuz korunmasız ilişki gebelik ihtimali var mı ya da 1,20den yükselir mi değer
hellokitty8 busratahtali kan testini adetiniz geçerek mi verdiniz ? bu kadar korunmasız ilişkiye hamile kalmazsan şaşırırım aşko 🫠
tospikannesi_ busratahtali varsa tabi yükselebilme durumu var çünkü daha cumartesiymiş gebelik geç döllenme olabilir.
busratahtali hellokitty8 yok adetim bu cumartesi daha ben olur ihtimalle test verdim 😆 sabırsızım da biraz
hellokitty8 busratahtali hamile kalmak mı istiyorsunuz erken vermişsiniz 1.20 artabilir ben adete 1 hafta kala vermiştim 1.20 cıkmıstı artmıstı sonra
hellokitty8 busratahtali evet yükseldi adete 7 gün kala erken gebelik testinde çift çizgiyi görmüştüm
busratahtali adaatuna bende öyle biliyorum o yüzden verdim ama değer <1,2 çıktı napsam bi daha erken test alıp onu mu yapsam ki
patlakprezervatif busratahtali adetimden 1 hafta ya da 10 gün önce kan verdiğimde 1,20 çıkmıştı. Adet olacağım gün ya da adettimden 3 gün sonra 420ydi
Gzdnr17 busratahtali 5 değer altı gebelik olmuyor Bazıları yazmış belki yükselir Olmayan gebelik nasıl yükselir 😅