Busra38 Mrhblar, Bebegim surekli emmek istiyo basta yeni dogdugu icin diyodum ama 3haftalik oldk gecmedi hala her uyandiginda mizmizlaniyo meme ariyo sutum yetiyo yetmiyoda deyil. mumkun olsa yarim saatte bir emecek 😂 normalmi? Sizdede oyle oldumu? Nzmn gecti bu durum?
deletedmom4842 Busra38 Şuan zaten bebeğiniz yenidoğan sürekli emmek istemesi normal sadece gereksiz emzirmeyin gaz olmasın çok yeter emzirin yani 😊
Ftmsnny Busra38 bende aynı durumdayım 17 günlüğüz beni meme olarak görüyor 😂 7/24 emiyoruz. Sağlık ocağı bırak istediği kadar emsin dedi. Birde biz emzik kullanmıyoruz onunda etkisi olabilir
Fyzpyrz Busra38 ilk 2 ay gece gündüz birbirimize yapisik yasadik. Cok normal yeterki emsin.sonra duzene giriyor.suan 3 aylik ve daha iyi.
Busra38 Sltn o sekildede insan disariya cikamiyo 😫 iki gun once karnini doyurup markete gittik alisverise onda bile eve gelene kadar agladi memeyi verince direk sustu 😂
Sltn Busra38 dışarı mi ben tuvalete gidemiyordum😄😄 sabredin birz büyüsün düzelir dışarı çıkmak suan için zor olur ama zamanla sizde alisirsiniz.emzirin her istediğinde zamanla emzirme aralari açılır ama suan daha 3 haftalık bu normal bişey.