berosunannesi Çocuk odası küçük olanlar var mı varsaa ne tarz bi yatak tercih ettinizz görselli görselsiz yorumlarınızı bekliyorumm 🌸🌸💗💗
Birdunyabircennetannesiii berosunannesi Montessori aldım memnunum Sadece çarşaf değiştirmek zorluyor o kadar
girlmama berosunannesi ikea divan uzun omurluk guzel kaliteli bir urun ben karavanimda kullaniyorum kulplarini degistirip pembe kalpli kulp taktim gecen hafta denizdeydik 4 kisi yattik acilinca cok genis oluyor ve cekmeceleri de cok genis
Minigim38 berosunannesi yavrulu karyola aldım yavrusunu depolama alanı olacak kullanıyorum 120×200 ebatı
CheriBlossom berosunannesi montessori takım aldım ben 90-190 yatak 3 kapaklı dolap birde 3 çekmeceli şifonyeri var birazdan görselde ekleyeyim ilk geldiği zaman çekmiştim bulmam gerek🌸🌸
girlmama berosunannesi ama cocuk buyudugunde zaten buyuk bir yatak almaniz gerekecek surekli fiyat artisi durmadigi icin de bu tarz bisey almaniz daha mantikli bence
Rwerdst berosunannesi ben ikea kura aldım 🫠 çok güzel ve rahat öneririm. Yanına koruma da aldık biz. Benim oğlum çok dönüyor küçük yatakta yatamıyor o yüzden mecbur aldık. Ben 2.el aldım😂 aldığım yatak 0 gibi valla çok memnunuz.
CheriBlossom lalepoyraz line montessori benim aldığım ama artık üretimi yok sanırım benzer bi takım var oda napoli mintessori takımı