girlmama bugun 4. ay asilarimizi olduk (6li karma ve zatture) su saate kadar surekli 36.5 civariydi atesi suan once 38.6 sonra da 38.1 cikti 1 cay kasigi calpol verdim doktorumuza haber vermedim sizce vermeli miyim beklemeli miyim
Poyrazmom0 girlmama bence haber ver canım 38 e gelmiş. bizde de huzursuzluk ve sürekli ağlama var ateş yok ama bakalım şuan aç açınca uyuyor yoruldu ağlamaktan
alpmomssss girlmama 39’a kadar çıkmıştı … 3 gün huzursuzluk yapmıştı . Zıbınla dursun sadece. Başına ve eklem yerlerine soğuk bez koyun . 6 saat arayla da calpol verin. 2 gün ateş oluyor
girlmama Poyrazmom0 az once olctum 37.1 e dusmus biraz daha takip edicem bakalim hic bir asida boyle olmamisti
Poyrazmom0 girlmama geçmiş olsun inşallah bı an önce geçer 🥺 aşı günlerinden nefret ediyorum ya valla doğru duran çocuk kuduruyor ama mecburuz yapacak bişi yok. Hangi ateş ölçeri kullanıyorsunuz acaba
girlmama alpmomssss klima actigim icin zibin ve uzun tulum giydiriyorum klimanin kumandasi bozuldu cok soguk oluyor icerisi 16 derecede kaldi o yuzden uzun giydiriyorum
girlmama Poyrazmom0 bende nefret ettim bugun itibariyle sizede cok gecmis olsun braun prt2000 kullaniyorum 8 saniyede olcuyor kulak ici ve alin dogru olcumuyor kol alti bizimki
bebekdeniz girlmama 4 aylık dimi pardon canım doğru. Aslında 2. Ay aşısının devamı ateş yapmaması gerekirdi ilkinde yapmadıysa, klima çarpmış olabilir mi ?
girlmama bebekdeniz aslinda banada oyle dedi ebe ilk dozda bisey olmadiysa bunda da olmaz ustunu de iyi ortuyorum usumuyor geceleri hic biseyi yoktu bir anda yukseldi onceden de vermek istemedim belki ateslenmez diye
bebekdeniz girlmama çok geçmiş olsun. Eğer ateşi düşmez devam ederse bence bir doktora gidin aşıdan olmayabilir belki 🙏
girlmama bebekdeniz rain8611 tesekkur ederim doktorumuzla gorustuk cok yuksek degil atesi 6 saatte bir calpol verebilirsin bisey olmaz dedi en son 37.1 e dusmustu simdi yine kontrol edicem