kesi Kızlar kesinlikle boşuna para harcamayın uygulamayı indiriyorsunuz ve adım adım sizi yönlendiriyor okadar para verilen eğitimcilere taş çıkarır ben çok memnun kaldım bebeğim desteksiz uyuyo isterimki hemcinslerimde boşuna kazıklanmasın❤️🙏
user33 kesi uyku eğitimi derken benim kızım uyku saatinde uyur kendine göre bi düzeni var 4 ay 18 günlük sadece kucagimda dalıyor bunun için uyku eğitimine başlamalı mıyım kucağımda uyutuyorum en fazla 20 dk sonra yatağına koyuyorum
kesi user33 user33 sen böyle olabilirsin ama herkes öyle değil birdürü para veren var uyku saatleri düzeni için bile
Syg35 kesi Ben yapay zekaya güvenip de çocuğuma eğitim vermem Yapay Zeka kullanımı da oldukça tehlikeli zaten öyle bir dönemdeyiz ki bir de birebir iletişimde bir robotla konuşacağıma gerçek bir insanla konuşmayı tercih ederim
Zeynepfatmamahmut Ay inanamıyorum yarım saattir plan yapıyoruz ve aşırı iyi her şeyde yardımcı oldu böyle bir şey yok
Kitsu Evet ya güzel yönlendiriyor. Ben dinlemedim kafama göre takıldım ama açıklamaları planlamalari güzel