ozlemozgex 9 ay 10 günlük kızım eline vermeye korkuyorum verince öğürüyor boğazına takılıyor elimle çıkarıyorum o yüzden artık öyle vermiyorum panik atağım tavan yapıyor 😓 Sabah kahvaltıda irmik pişiriyorum içine bebe bisküvisi labne pekmez ekliyorum bazen de meyveli olarak yapıyorum öyle çok seviyor bugün öğlen tel şehriye çorbası yedirdim 3-5 kaşık yiyor fazla yemiyor sonrasında muzlu yoğurt yedirdim kavanoz maması almıştım Anadolu sebzeleri diye bir de ondan yedirdim çok sevdi az önce de patlıcan yemeği yapmıştım abisi yerken yemek istedi yine 3-5 kaşık kadar yedi biraz da ekmekle suyuna bandırıp verdim patates yemeği bezelye yemeği yapıp yediriyorum patates havuç kabaktan türlü yapıyorum en çok sevdiği ve tek bitirdiği yemek türlü oluyor kabak mercimek irmik tarhana çorbaları pişiriyorum onlardan da içiyor ama mücver köfte falan hiç yemiyor öğürüyor tükürüyor meyve süzgeci ile karpuz kayısı falan veriyorum bugün hatta eline kayısı verdim ama çok büyük koparıyor geri de çıkarmıyor korkuyorum o yüzden aldım elinden meyve süzgecine koydum 🥲