tospikannesi_ Kızlar mini baby bana uçuk geldi bu iki koltuktan birini kullanan var mı fiyatları uygun yorumlar iyi genelde ama buraya da sormak istedim.Sizce hangisi?
Babakaderimizbuymus tospikannesi_ bende minibabynin kolluğu Swimbobonun boyun simidi var ikisinden memnunum ama minibaby tabi ki favorim. Geçen tatile gittiğimizde çoğu çocukta da swimbobo vardı
PeekaBoo_ tospikannesi_ swimbobo aldım geçen sene, denizde kullandık çok rahat ettik, havuzda daha rahat olur ama dalgasızsa denizde de çok rahat edersiniz
Simaaaa tospikannesi_ fashcolleyi kullandık bu yaz ama inanılmaz büyük geldi bana şişince kocamsn bsey oluyo çocugum rahat edemedi kullanıssız bence
tospikannesi_ imaddesi evet ama çok uçuk geldi birde koldan çıkıyor diyenler var yani o fiyat bana göre fazla . Bunkar uygun ve yorumları iyi cidden o yüzden merak ettim
morkelebekk54 tospikannesi_ kolluklarin da bedeni varmis galiba neye gore beden secilcek ben onu anlamadim. E bebekte baktim ustunde 6 12 felan yaziyo 1 2 yaziyo ama benim bebegime olur mu bilemedim. Kollari kalin bogum bogum yani oglumun mesela tam olarak cozemedim bu durumu
tospikannesi_ Babakaderimizbuymus gerçekten mi swimbobo nun koltuğunu düşünüyorum. Yorumlar bu üstte yazdığım iki markanında iyiydi arada kaldım .minibaby bana çok uçuk geldi ya
Babakaderimizbuymus tospikannesi_ evet pahalı ben baya önceden aldım ama değer, yıllardır kullanılıyor. benim bebeğim ağzıyla tıpasını açmış havası inmiş hala havuzda durabiliyordu
tospikannesi_ Babakaderimizbuymus dün gördüm çocuklarda küçücük çocuklar korkmadan tek başına denize giriyordu valla bide açılıyorlardı. Değer illaki ama şuan alamam ya o yüzden uygun bakıyorum idareten
tospikannesi_ Babakaderimizbuymus teşekkür ederim kuzum yorumları çok iyiydi zaten ama buraya da sormak istedim😊
PeekaBoo_ tospikannesi_ evet yüzeyde tutuyor çocuğu, benimki hareketli ve heyecanlı bir çocuk oma rağmen batmadı, paketin şişeden şişirme için 1 pompa ve tamir kiti de çıkıyor ben gönülden tavsiye ederiö
tospikannesi_ morkelebekk54 hangi kolluk için soruyorsunuz genelde kilo aralığı s-m-l olarak satılıyor