kalkbircaykoy Menenjit 2.doz (bexsero) ile 9.ay kkk aşısını aynı anda yaptıran var mı? Farklı zamanlarda mı yapılmalı?
queenmother_ kalkbircaykoy yeni aşı takvimine göre yaptırmıyor musunuz bizim sağlık ocağı 9 ay aşısının 1. Yaş aşısı ile birleştiğini söylemişti
asrinhatasi kalkbircaykoy ben yaptırdım. Aynı gün olmak koşulu ile yaptırabilirsiniz yoksa 1 ay menenjiti erteleyin.
feyzanuur kalkbircaykoy menenjiti takvimdeki ay içinde yapsanız da sıkıntı olmaz. bizim de bi dozu rutin aşılara denk gitmişti, doktor menenjiti 1-2 hafta geç yap sıkıntı olmaz dedi
kalkbircaykoy asrinhatasi ilk dozunu 7 ay 23 günlükken olmuştu. İkinci dozunu da 9. ayda planladı doktorumuz. 9. ay aşısı için de sağlık ocağı çağırınca ikisini aynı anda yaptırsam dedim doktora da soramadım teşekkür ederim yanıtınız için 🌸
kalkbircaykoy feyzanuur hmmm ilk dozunu 7 ay 23 günlükken olmuştu ikinci dozu da 9.ayında planladı doktorumuz. 9.ay aşısı da denk gelince napsam dedim. O yüzden kafam karıştı aynı anda mı vurdursam demiştim. Doktora da soramadım. Olmadı erteleyecem mecburen.