bkttml 12 gün oldu doğum yaptım ve ikinci çocuğum benimsemekte zorlanıyorum ve duygu dalgalanmaları yaşıyorum normal mi hiç geçmeyecek gibi hissediyorum
saripapatyam_ bkttml kuşum tabii ki de normal yeni doğum yapmışsın lohusasın. Emin ol geçecek kendini üzme 🩷
mamylatte bkttml tabiki de normal o zamanlar herşey tuhaf geliyor hereşue üzülüp ağlamak isteyebilirsin hatta Zamanla hepsi geçecek ☺️
Hdsjsis bkttml ilk çocuğunuza karşı nasıl hssediyorsunuz bende çok kötüyüm ilk çocuğuma baktıkça ağlıyorum
bkttml mamylatte Eşim ve diğer herkes çok seviyor ben çocuğumu öyle sevmeyince kendimi çok kötü hissediyorum pişmanlık vs.
mamylatte bkttml hiç öyle düşünmeyin bende hep keşke biraz daha bekleseydim anne olmayı beceremedim felan derdim kendi kendime ama sadece biraz sabır gerekli eminim ki onu bu dünyada en çok seven sizsiniz sadece biraz iyileşmeniz gerek o kadar
esoyiigit 15 günlük lohusayım bende aynı düşünceler içindeyim tüm vücudum ağrıyor sırtım kopuyor herşey aynı gıbı günler yorucu geçmeyecek gibi