buniii Arkadaşlar ne yazıkki korktuğum başıma geldi 1 hafta sonra tatile gidiyoruz ama benim adet günüm tamda tatile gittiğimiz ilk günde gecikmesi için hap kulllanan var mı acaba şuan en iyi çözüm hap almak gibi yardımcı olurmusunuz 🌸🫶🏻
deniz3523 buniii Bence hormanlarınızı bozmayın tampon kullanın. Adetin ilk günü son günleri az geliyor bu şekilde denize çok girmişliğim oldu
Mariposa buniii primolut N tablet. Adet olmaya iki gün kala günde 2-3 defa kullanıyorsunuz ilaç bitince ertesi gün adet görüyorsunuz.
buniii deniz3523 tampon da aklıma geldi ama denize havuza girince düşer mi yerinden oynarmı diye stres olurum
deniz3523 buniii düşmez de inanın bende korkarım hiç kullanmadım ama kullananların rahat ettiğini biliyorum. Düşse bile suyun içinde kanama olmuyor zaten kesiliyor
Mariposa buniii umreye gittiğimde kullanmistim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tatile giden çoğu kadın çantasında bulundurur bu ilacı. Sorun yaratan bi ilaç değil
alpaslanmom_ Bu yöntemi bana bir doktor söyledi ve işe yaradı adetten bir gün önce bir tatlı toz kaşığı tarçını ağzına koy bir bardak suyla iç 5 6 gün gecikme garantili 😀