Ozice37 Merhaba bir Kürt sevdim ve bir Kürt sevdim veda kitabını bilen okuyan var mı Yıllardan beri biliyorum bu hikayeyi gerçekte de Gülşah’la şahini o kadar merak ediyorum ki anlatamam okuyanlar toplansın bakalım merak ediyorum yorumlarınızı 😇😇
Ozice37 reri vedayı da okumanızı tavsiye ederim ya da etmem ben bile bazen keşke okumasam diyorum ama bi solukta bitti yine 🙂
Ozice37 Pirasalipuding öyle mi okumanızı tavsiye ederim gerçek bir hikaye belki de beni etkilemesi de bu yüzdendir bilemiyorum ama güzel 🥲
reri Ozice37 Ee bir daha görüşmemek üzere ayrılmışlardı Gülşah hamileydi Ne oldu bak merak ettim şimdi
Ozice37 reri neler olmadı ki 🤣 gerçekten anlatmayı isterim ama burda anlatmak yazarına da haksızlık olur tabi ama okumanızı çok tavsiye ediyorum Beni çok etkileyen bir hikaye
Mlkmhrrm Ozice37 Vedayı aldım ama daha okumaya fırsatım olmadı okumak için sanki vakti değilmiş gibi hissediyorum Gülşahı da Şahin’i de çok merak ediyorum hikayenin gerçek olması çok etkilemişti keşke tanışıp sımsıkı sarılsam Gülşaha yanındayım desem acılarını da sevinçlerini de paylaşabilsem😔
Ozice37 Mlkmhrrm aynı şeyleri hissediyoruz okumanızı tavsiye ederim bende çok merakla aldım hemencecik okudum 😇
Mlkmhrrm Ozice37 en kısa sürede okuyacağım çok merak ediyorum ama başlayınca ara vermeden okumak istiyorum 😊
reri Ozice37 ayyyy dur heyecanlandım. Okumam gerek. Kavuşsalardı bari. Peki bu 2. 1. Gibi gerçek mi yoksa yazar mı uyarladı. Yazarını instagramdan da takip ediyordum. İlk yazdığı yılları hatırlıyorum. Kızla iletişime geçip gerçekleri yazıyordu.
Eslemsi_04 Ozice37 ilk kitap cok güzeldi devamını yazmasını beklemiyordım ikinciside güzel ama sonu yine ayrılıkla bitmeyeydi iyiydii🥲
Ozice37 helloandmom balıkesirli Gülşah ve Diyarbakırlı şahinin kavuşamadıkları ya da bizim öyle sandığımız hikayesi 😇 ve bu hikaye gerçek