metemom_ Kızlar oğluma kitap alıyorum fakat oral dönemi devam ettiği için herşeyi ağzına alıyor ve yırtılıyor kitaplar keşfetmek istediği için engel olmuyorum tabiki ama kitaba da zarar gelsin istemiyorum var mı tavsiyeleriniz🌸
Beraninannesii metemom_ merhaba Evet var makinede dahi yikaniyor yükselen zekanın yırtılmayan hikâye kitapları🌸
Beraninannesii metemom_ Net çocuk uykudan önce masallar kitapları var kısa minik hikayaleri var onları beğeniyorum ben .
metemom_ gurbetteanne10 onlar için büyüdü canım hikaye kitaplarından bahsediyorum onlardan var yoksa ilgisini çekmiyor artık
gurbetteanne10 metemom_ benim bebeğim bir yaşında hâlâ çok oynuyor 🥰 her bebek bir olmuyor demekki hikaye kitabı hiç vermedim
metemom_ gurbetteanne10 canım günlük olarak eline alıyor arada oynuyor ama ben geceleri hikaye okuyorum onlarda hikaye olmadığı için işime yaramaz yani
gurbetteanne10 metemom_ bime gelen Kukuli kitapları vardı onlardan aldım en son fırsatın varsa marketleri takip et derim çok uyguna geliyor
amazontuba metemom_ kuzum cırtlı kitaplar var içinde 5-6 tane cırt cırtlı nesne var onların sayfaları baya kalın benim kız yeni yaşına girdi seninkiyle arasında heralde 1-2ay var. Aylardır yırtılmadı ağzına da baya alıyo cırtları da baya sağlam hepsiburda da indirim de var bi bak istersen
metemom_ amazontuba evet 1 buçuk ay var canım aslında cırt cırtlı da çok düşündüm ama henüz oynamaz diye almamıştım
amazontuba metemom_ benimki 6 aydan beri oynuyor canım cırtları koparmayı çok seviyo baya da oyalıyo 🤗