kudenova Kızlar oğlum 39 günlük evolvia mama kullanmayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. Bebişlerinizin gelişimi nasıl? Kilo almalarına yardımcı oldu mu?
sedanur43 kudenova evolvia ac antikolik kullandım aşırı derecede ishal oldu mukuslu ama muhtemelem bağırsak problemi yoktu ben kendim danısmadan aldıpım icin öyle oldu simdi hipp compiotic kullanıyorum
a_ne00444 kudenova oğlumda kullandım çok memnundxum prematüre çok güzel kilo aldirmisti kziimda o kadar rbaktim bulamadım ama e bebek getirmis hemen aldım dün
smysry serserser kaç aylık çocuğınuz ve sadece mama ile mi besleniyor? Bizim 1,5 aylık sadece mama sma comfort alıyoruz ama aşırı pahalı bütçeyi zorluyor artık 800 gramlık ama 1 haftayı zor bulduruyor hemen bitiyor değiştirmeyi düşünüyorum
umran6038 Banada doktor önerdi bugün başladım kullanmaya, inşallah iyi gelir. hip kullanıyordum memnundum kilo alımı da iyiydi ama bizde çok gaz yaptı
serserser smysry ilk oğlumda evolvia ve memeyle ilerledim.şimdi de bebelac kullanıyorum 3 aylık olmak üzere daha uygun mamayıda sevdi o yüzden değiştirmedik kilo alımı falan iyi bizim 800 gram bir ayı buluyor bitmesi aynı şekilde meme ve mama olarak gidiyor