minikkkelebek Oğlum 16 aylık bu aralar ara ara kulaklarını kapattığını görüyorum internette baktım güzel şeyler yazmiyordu bu durumu yaşayan anneler oldu mu zamanla unutuyorlar mı korkmam gerekiyor mu sizce
beybitolat minikkkelebek kötüyü düşünmeyin evet otizm belirtisi bu fakat tek başına bi hareketle bunu düşünmeyin hemen. Kötüyüde çekmeyin üstünüze allahın izniyle unutur merak etmeyin
Aseldurumom_ minikkkelebek minikkkelebek kız hemen niye paniğe kapılıyorsun benim kızımda parmaklarıyla kapatıyor ben ona kızım beni duyuyormusun diyorum o an yapıyor oyuna çeviriyor 😂🙈
birprensesanesi minikkkelebek çok ses var ise kapatabiliyorlar sesten rahatsız olmuştur belki benim kızımda 20 aylık arada sesten rahatsız olunca yapıyor ama bu otizm demek degildir
minikkkelebek beybitolat başka da yaptığı bir şey yok aslında belirti olarak sadece bunu yapıyor acaba daha küçük bilmediği için mi yapıyor yada birinden görmüş olabilir mi
beybitolat minikkkelebek olabilir çünkü öğrenme ve keşif dönemleri oluyo o yüzden öyle yaptığında dikkatini dağıtmaya çalışın ki hemen unutsun. Üstüne düşerseniz dahada yapmaya çalışır
Tombikdonerartikcokpahali Google geçen başım ağrıyor yazdım kanser çıkarttı beni 😂 hiç bakma oraya belki kulak enfeksiyonu falan geciriyordur
minikkkelebek birprensesanesi genel de istemediği bir şey olunca yapıyor mesela biraz önce yemek verdim yemek istemediği için kulaklarını kapattı
birprensesanesi minikkkelebek normal canım daha neler neler görücez dr bana herşeyi otizime baglama demişti içim rahat etsin diye otizm testi yaptırmıştım bana kızmıştı o yüzden bebek sonuçta herşey yapabiliyor
minikkkelebek birprensesanesi doğru diyorsunuz çünkü benim oğlum adına tepki veriyor söylediklerimi anlıyor yapıyor kelime söylüyor kendisine dokunulmayı seviyor göz teması kuruyor hani sadece kulaklarını kapatıyor diye bunu düşünmem yanlış