kerme 12 tane şehidimiz var ah ah ah insanın yüreği yanıyor belki burdaki birinin eşiydi kardesiydi rabbim sabırlar versin mekanları cennet olsun asker yolu bekleyenlere rabbim sabır versin … 😔😔😔😥😥😥😥😥😥😥🤲🤲🤲
1prensessannesi kerme heleki hikayelerini öğrendikçe içim çok kötü oluyor kalbim sıkışıyor. Biri 23 yaşında kardeşimle yaşıt ağlamamak mümkün mü? Birinin babası vefat etmiş annesi terketmis babaannesi bakmış bir yık önce vefat etmiş dedesi varmış bir. Diğer şehidimiz öğrencilere burs sağlamış yürek dayanmıyor. Kardeşim de asker. Kızımın babası asker insan düşününce kafayı yiyecek çok zor rabbim ailelerine sabır versin
BirAnneBirBebekkkKk Eşimde asker görevde aklım hep onda acaba bi gün bende bu haberi alır mıyım naparım diye Allah korusun rabbim ailelelerine sabır versin çok zor imtihan
kerme BirAnneBirBebekkkKk çok zor çok zor bir gözünün televizyonda olması heran acaba mi demek allahim size bağışlasın eşinizi 🤲
[silindi] kerme Post üste çıksın… gırgır şamata yorumları doluşmuş bugün.. biraz saygıya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Milli yâs için ne beklenir ki…
KendiEvimdeDeplasmandayim [silindi] kendi ülkemizde el olduk canımızın hiç değeri yok ne yazık ki. Başka ülke lideri ölse edilir milli yas bizde. Kendimizden başka kimsemiz kalmadı. Çok üzüldüm gencecik ruhlara. Hiç birinin ayağına taş bile değmesin umarım bundan sonra. Allah ailesine sabır versin
kerme [silindi] evet öne çıksın bende o yüzden açtım yeter artık biraz şehitlere saygımız olsun acımız kinimiz diri olsun hala şamata eğlence peşinde kosmayalım milli yas ilan edilmeli
Bade38 kerme 12 şehit cidden aşırı üzüldüm bende 12 ayrı hikaye ve bu hikayede 12 ayrı aile arkadaşlarlar belki çocukları anne ve babalar, eşler Rabbim ailelerine sabır versin inşallah 🙏 bide beni üzen birşey daha var altyazi geçmeleri.!
[silindi] KendiEvimdeDeplasmandayim Bu sıkıntılı günler elbet bitecek. Bizim çocuklarımız, benim çocuğum şehitlerimizin, garip ailelerinin, ülkemizin intikamını son damlasına kadar alacak… Kinimi diri tutuyorum. Amin inşallah.
KendiEvimdeDeplasmandayim [silindi] aydınlık nesiller yetiştirmek bizim elimizde anne olmadan önemsemiyordum bu sözü. Bende öyle umuyorum 🙏🏻
pembeayakkabilikiz kerme benım esımde askerdı bır buçuk yıl önce bıraktı şehit olanlardan biri arkadaşıymış çok kötü bır durum Allah sabır versın 😭 askerlık süre zarfınca zaten baya tanıdığı şehit oldu hala da devam edıyor 😭 Allah ım gerıde kalanları korusun bır daha yaşatmasın Insallah 😞
aptallarsizii kerme Rabbim ailelerine sabır versin inşallah 😔mekanları cennet peygamber efendimize komşu olsunlar
[silindi] kerme Maalesef bizi bunu alıştırdılar. Yıllardır artık şehit haberi duymak normal bir habermiş haline geldi. Ama unutulmamalı ki şehit aileleri için 1 büyük rakamdır…
[silindi] KendiEvimdeDeplasmandayim Bende kesinlikle anne olunca daha iyi anladım keşke anlamak zorunda kalmasak..