Tubaaa0 Kızlar benim 1.5 ayda verebildiğim kadar çok kilo vermem gerek . Şu an 82 kilo civarındayım en az şöyle bir 70 e düşmek istiyorum var mı önerisi olan şunu yaptım çok işe yaradı gibi şeyler
Kayra_68_aksaray Tubaaa0 zor 10 kg ama sıkı bir şekilde yaparsanız verirsiniz boyunuz kaç bende 82 kiloyum ama kısın 100 kg ydim araliklı oruç ve evde Leslie ile 20 kg verdim 3 ayda
cmyr Aralıklı oruç dene akşam son öğünü 18:00 da ye ertesi günü 12:00 gibi kahvaltı yap 18:00 dan sonra birşey yeme çay kahve su içebilirsin ödem atıcı çaylar yap evde kendine ben bunu denedim 1,5 aydır yapıyorum 67 kiloydum suan 62 kiloyum
cmyr Tubaaa0 ilk zamanlar çok dikkat ediyordum sebze salata sağlıklı şeyler falan ama bu aralar biraz boşladım ama yine de dikkatli gidiyorum kendimi çok kısıtlamıyorum gün içinde canım çok tatlı isterse yine yiyorum ya da öğlen ağır birşey yediysem akşam onu dengeliyorum aldığım kaloriyi düşünerek yani sadece çorba salata ya da yoğurt gibi yiyip kapatıyorum
Kayra_68_aksaray Tubaaa0 6 gün yaptım pazar yapmadım 1 saatlık yaptım sürekli birde extra dan mekik Plank falan yaptım ama bunları hergün değil haftada 1 falan