Erva2alya 8 yas kızım 125 cm 22,4 kilo gözüme zayıf geliyor sizin bu yaşlardaki tanıdık larınız kaç kilo hanımlsr normal mi dr a göre normal diyordu hep
Merveeofs Erva2alya doktor normal diyorsa hiç kıyasa girme bence, Rabbim sağlık versin kilo alınıp verilir
adaatuna Erva2alya 8 yaşında ben de 23 kiloydum garip ama unutmadım hiç djsjsjjs sonra hep fiziğim güzel oldu hep 50-52 kilo oldum bence güzel
Merveeofs Erva2alya yani içiniz rahat etsin isterseniz kendi çocuk doktorunuz varsa ona da bir görünün
Erva2alya adaatuna benim kızımda minnoş tatlı ama anne yüreği zayıf geliyo gözüme yaşıtları nasıl iri
alpmomssss Erva2alya kardeşim üniv . Mezunu 40 kilo söyleyeceklerim bu kadar 🥲🥲😂😂 yani çok kafanıza takmayın çocuğunuz sağlıklıysa . Vallahi bizimki sağlıklı şükür her şeyi de yiyor
crazywomen Erva2alya yaş boy kilo olarak gidiyoruz ama şunu unutuyoruz anne baba boyu nedir? Benim kızımda 8 yaşına yeni girdi 132 boy 31 kilo ama ben 174 baba 185 boyunda bunlar çok önemli
Dondurmalikahve Erva2alya Zayıf olabilir bu sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki. Orantılı duruyor boy ile kilo. Genetik yapınıza çekmiştir belki.
Slmm2006 Erva2alya Bizim ki de zayıf görünüyor bize ama doktorlar iyi kilosu diyorlar. Boyu var diyorlar. Kan değerleri de iyi bi sıkıntı yok. Doktor sıkıntı yok diyorsa kafanıza takmayın üzülmeyin. Büyüdükçe değişiyorlar.