urasmomy_ Kızlar bebeğin 2 ay 5 günlük oldu aşı için sağlık ocağı aramadı sağlık ocağından mı yapılıyor aşılar nasıl oluyor bilgisi olan varmı
gizem1111 urasmomy_ sağlıkocağı arayacağız dedi bizi de aramadı bugün yarın arar diye düşünüyorum 2 ay 15 günlük şu an
perla_ urasmomy_ 2 ay 20 günlükken çağırdılar aşı için bize calpol yazmıştı doktorumuz gece ateşi 40′ı buluyor benim oğlumda 40 görmüştü
organikirmik urasmomy_ bazı sağlık ocakları unutuyor herhalde siz bir arayın. Verem aşısı toplu açıldığı için onu bekliyorlardır belki.
urasmomy_ gizememre ben bugün götürsemmi büyük oğlumda hasta bugün ateşli 2. Ay aşısında ateş vs oluyor mu bilginiz varmı birde 2 aylık bebeğe calpıl vs verilmiyor değilmi ben unutmuşum 🥹
gizememre urasmomy_ götür canım çok geçmiş olsun, valla biz de hiç yan etki yapmadı sadece aşı esnasında ağladı o kadar , ay kuzu ben vermemiştim hiç o dönemde ama bilmiyorum verilir mi ebeye de sor bence onu
Deletedmom_968 urasmomy_ biz vermiştik huysuzluk ateş olacak gibi olduğu için doktor verebilirsiniz dedi
gizem1111 urasmomy_ bende yan etkilerinden korkuyorum ama eninde sonunda olacak bugün bi arayım hemşirenin numarası vardı