drgkt Kızlar bebeğim uyumuyor burnu tıkalı evde sadece buhar mak. Var serum fizyolojık falan yok napayım acil söyleyin
ssydaa drgkt 20 günlükken serumla açıyorduk ama bir arkadaşım odaya soyulmuş soğan koyduğunu, bir arkadaşım da burun kenarlarına vicks sürdüğünü söylemişti. Ama bunlardan emin olamıyorum. Daha çok küçük.
user2406 drgkt naptınız acaba acıldımı burnu benım benegımde 25 gunluk henzı tıkandı sanırım nefes alamıyor hırkıyor burnunda mukus gorunmuyor ama genızden bı yıkanıklık sesı gelıyor
fufu09 Bence serum temizleme şeyinden alın çok işe yatıyor bizde 12 günlükken olduk ben hergün banyo yaptırdım buhar ttutup temizledim burnunu eğer burnu açılmazsa ciğerlere iner
user2406 fufu09 serum sıkıyorum cekme aparatıyla cekıyorum ama korkuyorum cekerken buhar makınası hangısını aldınız memnunmusunuz
user2406 drgkt bende duş aldırıyorum da genzı bı boşalmadı bişey yaptınızmı acılsın diye burnu yoksa gün gectıkce kendıgılındenmı gectı
fufu09 user2406 https://ty.gl/jtt6g88kvlxev Bunu aldım memnum çok iyi oluyor birde hergün düş aldırırım ben onunda faydasını gördüm
bekt55_ user2406 biz oyleydik bir aylikti uyamadi gece doktora götürdüm hemen burunu yıkadı öyle bı sümükler çıktı hemen çocuk rahatladı daha doktordan çıkmadın uyudu ondan sonra bende yıkamaya başladım şuan 7 ay 8 günlük artık banyodan sonra kendisi çıkartıyor