gull00 Kızlar tesettür mayolarından aldım üzerinde bileğe kadar şifon uzun kol pareo buraya kadar tamam fakat bunu suda giysem abes olur mu giyen nasıl giyiyor sudan çıktıktan sonra mı giyiyorlar pareoyu o şekilde yapmak istemiyorum hatlar göründüğü için
Mommyhann gull00 denizden cıkınca giyiliyor genelde ama mümkünse haşemanızı cabuk kuruyan tercih edin benmki öyle hemenn kuruyor denize pareoyla girseniz oda ıslanır oda belli eder
mavili_kelebek gull00 haşema şeklinde değil mi mayonuz? Haşema şeklindeyse girin çıkın öyle giyin pareoyu çünkü ıslanır tüm vücudunuza yapışır. Hafif bir havluyla kurlayın kendinizi zaten haşemalar çabuk kuruyor hemen üzerinize giyersiniz. Pareoyla yüzerkende rahat edemezsiniz zaten ayaklarınıza dolanır
Yusufagahinannesi gull00 denize onla girilmez bence kesinlikle amacı zaten çıkınca giymek. Tesettüre uygun bir mayo alırsanız gayet rahat edersiniz çok modern rahat haşemalar var
mavili_kelebek gull00 o zaman üzerinize denizde giyilebilir bir yelek tarzı gibi birşey lazım olur. Diğer türlü pareoyla yüzemezsiniz.
Yusufagahinannesi gull00 üzerne seyyar etekler var bende de var manuka markasından aldım onlardan alın. Surf mayosu deniliyor dediğiniz mayolara bu tarz mayı eteklerle kombinleniyor
gull00 Yusufagahinannesi teşekkür ederim ama ben göğüs bölgeminde görünmemesini istiyorum zaten yüzme bilmiyorum pareo ile yarıya kadar suda durabilirim diye düşünüyorum
tospikannesi_ gull00 o zaman bol bir haşema tercih edin bu penye tarzı vücdusaran değilde paraşüt kumaş gibi olanlardan çünkü istediğiniz kadar bağlayın yine de yapışıyor kendimden biliyorum.