aystzg Bizim doktorumuz çok iyiydi çocuk cerrahıydı:) ne uyuştururken vurulan iğnede ne de sünnet esnasında asla ağlamadı çok güzel geçti hem sünnet esnası hem sonrası,uyuşukluk geçtikten sonra 2saat kadar baya ağladı ama sonrasında normale döndük aynı gün içinde hiç sünnet olmamış gibiydi.Doktorumuz 3gün 1.5 cc calpol olacak şekilde vermemizi istedi ama biz 4gün verdik 4.gün sabahı baktım ağrısı var gibi doktorumuzla konuşup onayıyla 1gün fazladan verdim 6saatte 1olacak şekilde.Sünnet sonrası kucağımda tutmaya bile çekindim ama doktorumuz asla bi sıkıntı olmayacağını söyledi normal nasıl tutuyorsan öyle tutabilirsin dedi.Pansumanı ilk doktorumuz yaptı bana da nasıl yapacağımı gösterdi kırmızı kantoron yağı verdi her bez açıldığında 3damla damlatıyordum sonrasında bana verilen steril peçeteye ilk fito krem sonrasında anestol krem olacak şekilde pipiye denk gelecek şekilde yerleştirip bezi sıkıca kapatıyordum.Bezi çok sık değiştirmemi istemedi doktorumuz çişle temas etmesi çok daha iyi olur dedi.Ne karton bardak ne başka bişey kullanmadık.İkinci gün suya oturtmaya başladık o çok daha çabuk iyileşmesini sağladı ve bence o dikiş ağrısını sızısını aldı.Biz doktor kontrolüne gitmedik sonrasında telefon ile irtibata geçip söylediği günler foto attım ona göre aşama aşama kremi bıraktırdı.