visneli_turtam Meri-Mel şehit sayısı 12 olmuş, başımız sağolsun, Allah ailelerine sabır versin, çok acı.Rabbim bütün askerlerimize vatanımıza hizmet edenlerin hep yar ve yardımcısı olsun inşaallah, Allah onları korusun🤲
Merveeofs Meri-Mel sayı 12ye yükselmiş, ateşleri benim ciğerime kadar bile ulaştı ailelerini düşünemiyorum.. Allah’ım ailelerine sabır versin imtihanlarını kolay eylesin 🥺 sabahtan beri elim kolum kalkmıyor bir şey yapmaya Rabbim ülkemize devletimize coğrafyamıza selâmet versin daha fazla canlar yanmasın ❤️🩹❤️🩹🇹🇷
cikolatahurma Yani çok kızıyorum böyle yerlere Mehmetçiği bile bile soktuklarini düşünür oldum yani her şey olabilir daha önce girmedigin yere ne diye önlemsiz girersin gitti gitti işte 12 can 12 evlat 😡
CilekliKedy cikolatahurma daha ilk andan beri 12 şehit varmış bilerek saklayıp alıştıra alıştıra söylüyorlar ayrıca meran gazından değil de mağarayı teröristlerin kimyasalla doldurduğu o yüzden şehit oldukları söyleniyor 😐
Ogulluana CilekliKedy silah bırakan teröristler mi ? Vah benim güzel ülkem vah. İnanırım sayı konusu da yalan söylediklerine ne zaman şeffaf olundu ki
cikolatahurma CilekliKedy öyle diyorlar da vah ki giden canlara perişan olan ailelere krokiyi gördüm girdikleri dehşet verici
CilekliKedy Ogulluana bir de şaka gibi bir açıklama yapmışlar çok üzülmüşmüş şehit haberine ismi batsın
Meri-Mel Blackcloud Amin amin inşallah Allah’ım sabirlarin en büyüğünü versin Rabbim bu acıyı yaşatana gün yüzü göstermesin