26nur Merhaba herkese elimde baya bi beyaz kalıp sabun var onlarla ne yapabilirim bilgisi ve fikri olan var mı ?
0100117 26nur vallahi bacım rendeleyip beyaz sabunla bebişin çamaşırlarını yıkayabilirsiniz ki bir de kokar beyazlara da koyabilirsin rendenin ince tarafı ile rendeleyince bir de kuru oh mis gibi doğal deterjan
hazale966 26nur herşeye kullanıyorlar ama geçen benimde dikkatimi çekti bu ocaktaki siyah yuvarlaklar varya onları beyaz sabuna koyunca tertemiz oluyormuş denemedim ama aklımda deneyeceğim inş birgün🤣
Mnli 26nur çocuğunuzun lekeli kıyafetini ıslatıp beyaz sabun sürün çitilemeye bile gerek yok çoğu lekeyi çıkarıyor
annesinintatlisi Diş okuyan bir tanıdığına ver hayrına. Birinci sınıfta sabundan diş yapmaya çalışıyorlar sanırım ödev olarak 😅😅😅😅
26nur annesinintatlisi 😂😂😂 öyle bir tanıdığım yok evde kullaniyim diyorum kokusunu sevmiyorum dağıttım bir çok artık verme diyorlar evde temizliğe kullanılıyormus ben kokusunu sevmediğim için hiç oralikli olmadım ama artık kullaniyim diyorum devir tasarruf devri 😂
Busegr 26nur rendeleyip beyazları yıkayabilirsiniz ama sık kullanmayın çok lekelilerde falan kullanın bazen erimiyor en favorim paspas suyunda kullanmak benim
Kitsu Benim favorimdir herşey yapılır 😅 duş için beyaz sabun kullanıyorum, lekeli bir kıyafeti önce beyaz sabunla yıkayıp makinaya atıyorum önceden koltuklarımi halılarımi beyaz sabunla sıliyordum. Size ne lazım 😅
cokbilmismom 26nur sakın makinaya atma erimiyor. Matik olan o toz sabunlar bile benim makinami tikamisti. Detarjan gözünün arkasından topak topak sabun çıkardım hep. En mantıklı kullanım alanı eğer kıyafet lekeliyse önden elinde beyaz sabunla birazcık çitile. Ben beyaz çoraplarda cok kullanırım mesela onların altına sabun sürmeden atmam makinaya
26nur Kitsu doğum yapmadan gebelik zehirlenmesinden hastaneye yattım yanıma başka hasta getirdiler hamile beyaz sabunu koklayarak uyurdu ben bunsuz yaşayamam derdi belki görür selam olsun ona 😂😂