cansces Bebeğim 4 buçuk aylık şu an. Sadece uykusunda ve yeni uyandığında meme verebiliyorum. Onun dışında asla emmiyor. Sağıyorum genelde öyle veriyorum. Sağamadığım zamanlarda mama veriyorum. 2 gündür mamayı da az içiyor. Dikkati dağınıyor hemen başka yöne bırakıyor içmeyi. Etrafa bakınıyor. Bunu yaşayan var mı?
dgltkn cansces benim bebeğimde aynı 4 ay 23 günlük ben sağmıyorum ne zaman isterse o zaman emziririyorum zorlamıyorum tık sesi duysa memeyi ağzından çıkarıyor ama takmıyorum biraz bekleyip sonra tekrar emzirmeye çalışıyorum
asyabebek44 Benim bebeğimde 4buçuk aylık, sadece anne sütü alıyor ama iki gündür ara ara az az su vermeye başladım, çok terliyor çünkü havalar çok sıcak, sizinki de susamış olabilir mi (tahmin) 🤔
alpaslanmom_ asyabebek44 ek gıdaya başlamadan su verilmez bebeğim 4 buçuk aylık cuma günü doktorum söyledi mideyi suyla doldurmayın anne sütünün zaten %80 i su bol bol emzir dedi .
cansces asyabebek44 doktor kesinlikle vermememi söyledi. Anne sütünün çoğu su zaten, mamadan da alıyor suyu.
cansces sjhdje elimden geldiğinde sağıyorum öyle veriyorum. Ama can sıkıcı olmaya başladı sürekli sağım yapmak. Baş edemiyorum aslında :(