canslayd Perşembe günü 5 aylık oğlumu sünnet ettirdik , karton bardak koyarak şuan bezini kapatıyorum ama sabah ilk çişinde bazende gün içerisinde sürekli ağlıyor tecrübeli anneler bu durum ne zaman geçer ?
minikmucizemaak canslayd Doktorum verdiği kremleri kullanmıştık ekstra kantaron damlatıyordum ben. Kremler bitince full kantaron sürdüm dikişler düşüne kadar ama dediğiniz durumu hiç yaşamadık. Üstte kalsın
meriel canslayd canslayd dört aylıkken oldu oğlum da sünnet ama hiç ağrı sızı yaşamadı beş gün krem sürdük sadece hatta doktor bize bardak da kapattırmadı. Bir danışırsanız doktorunuza iyi olabilir. Belki korkmuştur sadece acıdan değil tedirginliktendir
Gokturkmom canslayd 72 günlük sünnet oldu ilk gün de dahil hiç karton bardak vs koymadık stril peçete üzerine krem sürüp bezi sıkıca kapatıyorduk sadece ilk2saat ağladı sonrasında hiç ağlamadı.Siz ağrı kesici vs veriyor musunuz kullandığımız kreminde uyuşturucu etkisi vardı bu arada onun da faydasını görmüş olabiliriz.
alpaslanmom_ Bende bu hafta yaptıracağım doktor sadece ilk çişinde yanma olur demişti 4 gün olmuş sizin yapan doktorla bir görüşün
canslayd Doktoruma sordum beklettikleri için ilk çişi sızlama olabilir normal dedi , krem vermedi bize antiseptik sprey ve kantaron yağı önerdi , ama çoğu kişinin ilk gün yanma olup sonra olmamış bende anlayamadım
canslayd Gokturkmom şurup 2 gün kullandım bıraktırdı sonra doktorum , krem vermedi bize eğer bu şekilde devam ederse tekrardan konuşayım en iyisi doktorumla