ebrulimebrulim mutlukoala yani bazen kahve gibi bazen lacivert gibi bulanık gibi rengi . Tek bildiğim çevresi mavi 😁duruyor . Kayınvalidem diyor ki süt emdikçe döner rengi . Ne alakaysa
mutlukoala ebrulimebrulim ahahahhaa genetik bilimi kayınvalidenin önünde diz çöküp tövbe istesin jdkdmdkfkf
yusuf11 ebrulimebrulim ay olarak tam hatirlayamiyorum ada kizim ilk dogdugunda laciverntdi buyukce masmavi gozleri vardi sonra nasil oldu bilmiyorum 4 yasina gircek suanda yesil :)))
sessi yusuf11 benim oğlumda lacivert doğdu bende yeşil olsun diye bekliyorum ay umut oldu 😂su an grimsi mavi arada yeşil giyince yeşil oluyor ya da ben öyle olmasını bekliyorum ondandır eşim ela ben koyu yesil mavi hiç beklemiyorduk 😂
sessi hazale966 20 aylık oğlumun gözleride böyle doğduğunda lacivertti 7 yaşına kadar bile değişir diyenler oluyor ama bencede artık değişmez @ebrulimebrulim
busrasya23 hazale966 ayy maşallah aynı kızımın göz rengi şuan tam 8 aylık doğduğunda griydi sonradan böyle lacivert mavi oldu ben de sürekli ne zaman değişecek diye bakıyorum kahverengilik asla yok anlam veremedim hiç lacivert mavi göz rengine de denk gelmediğim için değişir diyordum hep
Miracle_ Benim oğlumun gözleri doğduğunda cam gibi masmaviydi sanki turkuaz mavisi koyulasmaya başladı 4. Ayda ortası kahvemsi yeşilimsi ren aldı çok az etrafı mavi şuan 9 aylık hala ayni