birselduru Kızım 4 aylık olmak üzere, memeyi istekli emmiyor, ağlamıyor ama memede durmak istemiyor, bir iki çekip vücudunu atıyor kafasını çeviriyor etrafa bakıp gülüyor red böyle mi oluyor genel olarak keyifli gayet
ysm53 birselduru normal etrafı keşfetmeye başladı benim de 4 ay 22 günlük bir ay önce aynı şeyleri yaşadım bi çekiyordu etrafa bakıyordu tekrar geliyordu memede çok durmuyordu falan huzursuz değilse endişelenmeyin
mutlukoala birselduru o aylarda ben de red yaşadım hatta buraya yazdım. Çocuk 7-8 saat aç ama mutlu bakınıyodu. Sonra biberonun başlığını bi numara büyüttüm 1 hafta içinde kendi kendine düzeldi. Bence o aylarda bi red oluyo
yunussemre birselduru aynı durumdayız çok kötü hissediyorum kaptıysam bir haftadır böyle cişli bez günde kaç adet oluyo sizin
birselduru yunussemre bizim çişli bez azalslı oldu biraz 4 anca alıyoruz bugün de bu mene isteksizliği başladı
yunussemre birselduru bende sizin yine 4 aylık mış 2 ay 20 günlük bebeğim emdigin de kaç dakika emiyo
birselduru ysm53 tekrar gelmiyor memeye kendini ittiriyor kafasını çeviriyor aç kalır diye korkuyorum kaç gün sürmüştü sizin
ggrqnitt Pozisyon değiştiriyorum benim de bebeğim kucağımda iken emmiyor yan yatar pozisyonda emmeye devam ediyor tavsiye ederim.bazen üstünde doğru bile tutuyorum yeter ki emsin dye😂
ssbkerem Farkındalıgı artıyor dikkati dağılıyor diye okumuştum bende inşallah düzelir ben henüz 3.aydan sesleniyorum:)))