Fincan Kızlar kaç marka denedim bilmiyorum iyi olduğunu sandığım, iyi olmayan duyulmayan kaç tane geçti elimden şöyle sivri uçlu tutunca kırmadan kökten alan bi cımbız bulamadım var mı önerisi olaan ?
binnur37 Fincan pazardaki yada ucuzluk pazarındaki siyah cımbız uzun olan değil kısa olan senelerdir kullanıyorum mis gibi müşterilerime bile onu kullanırdım
suhedaaaaa Fincan nascitanın 5li bir tane setini almıştım, ince uçlu, yan uçlu hepsi içinde onlar baya iyiydi. 4 tanesi kayıp elimde kaldı bir tane 🥹
[silindi] Fincan bende yıllardır solingen marka var sivri uçlu değil ama hiç kırmadan alıyor. Öğrenciyken kaşlarımı kendim alırdım tertemiz yapıyordu.
starysky Fincan markası “TAKSUN” mat siyah pazarlarda var. 15-20 TL falan fiyatı. Kullanma sıklığınıza bağlı olarak 1 sene falan hiç körelmeden iyi tutuyor. Ben de kaç tane marka denedim en iyi tutan, kırma koparma yapmayan bu.
Fincan [silindi] benim çok dağınık ve incedir kaşlarım o yüzden zorlanıyorum yoksa bende de var Solingen Nascita Promani Fe markasız.. 😀
binnur37 Meri-Mel markası yok ben napayım bacımm pazar cımbızı işte ne bekliyosunuz çok çeşit yokki siyah pazar cımbızı 😅😅😅
Fincan binnur37 ben bundan sipariş ettim amaa ucu kalın görünüyor ince tüyüm öok benim alıyor mu onları kopartmadan