beybitolat Kızlarrr günaydınnn. Bebeğim 6 aylık olmak üzere. Ek gıdaya 4.aydan sonra geçmiştik. Yani artık herşeyi yiyebilen bi bebek. Ama sorun şu ki kahvaltıda ne yedirebilirim? Bu yollardan geçen anneler bana bikaç örnek verebilir miiii💕
glz2 beybitolat pankek( sade keçiboynuzlu muzlu avokadolu) krep fincan kek omlet yumurta sarısı+labne avokado+labne yumurta sarısı+ avokado zeytin tahin pekmez
beybitolat sgzm benim oğlum sadece mama ile beslenen bi bebek doğduğundan beri ve mama reddi yaşadığımız için doktor tavsiyesiyle başladık. Bi liste verdi. Ama ilk başta yoğurt kabak havuç yumurta vs hepsini deneye deneye verdim sonra karışım olarak yedirdim🥰
glz2 beybitolat zeytini ezme halinde ver canım pankek de yumuşak olduğu için rahatlıkla ezip yiyebiliyorlar tarifini normal pankeklerden farklı
beybitolat haticedmrll egede yaşadığımız için buranın zeytini ve yağı meşhurdur. Eşimde kendilerinin yaptığı yağı almış burdaki bi köyden🥰
Furkans_Mom_2018 beybitolat dişi yoksa avokadoyu haşlanmış yumurta sarısına katın ezin içine biraz pekmez ve labne ohh mis Minik minik kaşıkla yedirin
suhedaaaaa beybitolat 6-7 aylıkken doyurasıya yedirme gibi bir çabam yoktu. Haşlanmış yumurta her gün yarım da olsa vermeye çalıştım sadece.