mom97X 1 yaş 16 günlük kızım. Geceleri ha bire ağlayarak mızmızlanarak zırt pırt kalkıyor. Sebebi ne sizce ? (Diş olduğunu sanmıyorum üstte 4 altta 2 tane çıktılar diğer yerlerde bi belirti yok şişme kızarma gibi)
[silindi] mom97X mutlaka bir derdi vardır atak uyku gerilemesi olduğunu da düşünmüyorum. Oda sıcaklığı vs nasıl? Ağladığına göre Ağrıdır diye düşünüyorum Yine dişten şüphelen çünkü benim oğlumun da alt iki dişin yanında ansızın belirtisiz patlamış hiç şişme falan yoktu.
Merveeofs mom97X bence diştir. O dönemde çıkarıyordu kızım ve aynen dediğiniz gibiydi geceleri hiç ne şişme ne kızarıklık ne kaşıntı hiçbir belirti yoktu bir anda çıt çıt diye atıyordu dişleri
210624 mom97X oğlum 12 aylık 15 günlük oda ağlayarak kalkiyor sakinlestirip su veriyorum emzik veriyorum öyle uyuyor niye öyle yapıyor bende bilmiyorum
imaddesi mom97X son yemeğini saat kaçta yiyor yatmadan önce belki acıkıyordur. Ya da su verin belki susuyordur. Bu dönemde sizi yanında hissetme isteği var ayrılık kaygısı pik yapıyor sanırım
mom97X [silindi] aslında dişi çıkacağı dönemlerde aynı bu şekil yapıyordu alttaki dişlerinin yanları mı çıkıyor acaba hiç şişlik kızarıklık yok ama olabilir dediğiniz gibi
mom97X imaddesi ayağımda sallayarak uyutuyorum, sonra beşiğine koyuyorum. Gece her kalkışında su/mama verip pozisyonunu değiştirip uyumasını devam ettiriyorum
imaddesi mom97X destekli uyuyan bebekler uyku aralıklarında o desteği yani sallanmayı istiyor. Emerek uyuyan bebek emmeyi istiyor. Tekrar nasıl uykuya geçeceğini bilmiyor çünkü