Eylulzeynep8 Bebekleriniz bu ayda neler yapıyor? Bebegim düzeltilmiş 8 aylik olacak şimdiye kadar gelişimi iyi ve hızlıydı ama 1 aydır hiç yeni birsey yapmadı Emekleme sürünme , babıldama yok. Durdu sanki
busrakaan18 Eylulzeynep8 merhaba benim bebeğimde düzeltilmiş 7,5 aylık bebeğiniz neler yapıyor yani anne baba diyebiliyor mu? Bay bay gel gel falan yapıyor mu? Kronolojık 9 aylığız herkes çok moralimi bozuyor emekleyemiyor yerinden kıpırdamıyor neden bay bay yapmıyor falan yani herkese cevabını kibarca veriyorum ama moralimde bozuluyor hep başka bebeklerle kıyaslanıyor
bmkk Oğlum 10 aylıkken emekledi her bebek 8 aylıkken emekleyecek diye bir şey yok ki bazı bebekler emeklemeden direkt yürüyebilir de,doktoru gelişimi iyi diyorsa boşuna evham yapmayın derim
Eylulzeynep8 bmkk Biliyorum tabiki emeklemese de olur ama sanki hiç yeni birsey yapmiyor gibi , prematüre olunca da bir sorun mu var acaba diyor insan.
Eylulzeynep8 busrakaan18 Merhaba daha 7 buçuk aylıkken zaten dediklerinizi yapamaz ki düzeltilmiş olarak takip edeceksiniz
Eylulzeynep8 busrakaan18 benim bebeğim düzeltilmiş 9 aylik oldu vala hala emekleme alkış babıldama yok ama sinyalleri veriyor emekleme pozisyonuna geliyor yavaş yavaş mırıldanmaya başladı , çak yap deyince elini kaldırıyor. Desteksiz oturuyor heryere yuvarlanarak gidiyor tutunup kalkmaya çalışıyor ama daha yapamıyor tam
balyanakannesi_ busrakaan18 bebek kıyaslaması yapmayın bu hem sizi üzer hemde bebekten beklenti içinde oldukça gerginlik oluşur. Benim bebeğim düzeltilmiş 8 aylıkken 9. Ay kontrolüne gitmiştim babıldama yok dediğimde doktoru gelişimine bakarak evham yapmamam gerektiğini belki de kelimeyi direk çıkartacağını söyledi ki tam da öyle oldu ay içinde direk dede baba anne kelimelerini bir anda söyledi bir anda tutunup kalkmayı öğrendi şimdi otutturamıyorum uyumadığı saatler de tutunup ayakta olmayı tercih ediyor sizin bebeğiniz de zamanı geldiğinde her şeyi en güzel haliyle yapar insanlara takılıp canınızı sıkmayın